Güneysınır Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer :
WEB https://guneysinircpal.meb.k12.tr
Adres : MEVLANA MAH. 100721. SOKAK NO8 PK42490 GÜNEYSINIR/KONYA
VİZYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş, Milli değerlerine bağlı gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
MİSYON : Güneysınır Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin tercih edilen, Ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : İl merkezinden eski garajdan kalkan Kontur firmasına ait otobüsler vardır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezindedir. İl Merkezine 70km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : YGS: %50, LYS:63